keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Missä miu leskenlehet

Se on kai nyt sitten ihan virallinen kevät tässä. Johan niitä leskenlehtiä on kaipailtukin, missäs ne luurivat? Kaikki paikat näyttävät niille niin otollisilta kasvupaikoilta. Ja lämpöä piisaa. Ja aurinko, se paahtaa ja on jo meinannut aiheuttaa muutaman auringonpistoksen. Mitä te vielä kaipaatte?

Ihan jännää muuten kuuluu, jos sitä aiotte kysyä. Parinviikon takainen koulutanssidraama on lientynyt, käväisin tuossa viikkonen sitten Savon Sanomissa ja istun nyt täällä enkä mennyt kouluun, koska alilämpö-päänsärky-stressi-ja muuta mukavaa oiretta. Yritän itkettää itseäni kuuntelemalla titanicin teemalaulusta. On kuitenkin asia, joka tässä itkettää rutkasti enemmän. Selfiet. Jo pelkkänä sanana se on typerä, vaikka olisi miten kätevä tahansa. Ja sitten ihmiset, jotka näitä maanvaivoja räpsivät. Ja tottakai vielä nämä sivut missä muut pääsevät ihastelemaan ihan itse ottamaasi lärvisi kuvaa. Ja joihin toivot ihmisten kommentoivat oikein sydämellä varustettuna, miten nätti sä nyt ootkaan.
Ei, ei Morten, ei selfieitä plz.
Eli ilmassa on selfievihaa. Ja siksi. Siksi minua järkyttikin tämä sinänsä ihana löydös.->



No mutta kyllähän piti tähänkin postaukseen (toinen vastenmielinen sana) jotain nättiä saada, kärsikää tai nauttikaa, valinta on teidän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti