torstai 29. elokuuta 2013

Seuraava uhri, piikille

''Saattaa tuntua sille kun muurahaiset kävelisivät iholla''

Alkuviikosta alken meitä ysejä ollaan alettu piikittämään. Jäykkäkouristusrokotteen aika. Ihmiset eivät pelkää erityisemmin piikkejä, useimmat. Terveydenhoitaja sen sijaan karmii.

Vaikka saimme jäykkäkouristusrokotteet viimeeksi esikoulussa, se ei tarkoita sitä, että meitä tulisi kohdella esikouluikäisinä. Se ei yhtään lohduta, vaikka sanoisikin rokotteen olevan söpö.
Henkilökohtaiset traumat sain siitä, kun terveydenhoitaja uhkasi laulaa minulle, koska minulla on syntymäpäivät tulossa. Onneksi ei kuitenkaan niin tehnyt.
Kun oli piikittänyt, niin alkoi harmittelu. Itkettääkö? Eikö itketä. Pyörryttääkö? Ketään ei ikinä pyörrytä. Nämä tulivat hyvin pettyneellä äänensävyllä. Miksi meidän pitäisi itkeä tuhertaa?

Jotenkin huvittavaa oli se, miten edellinen kutsui seuraavan terveydenhoitajalle. Piikille! Niin huvittavan kuuloista, kuin jokin kulttijutttu.


Jos olisimme eilisellä liikuntatunnilla olleet koiria, olisi omistaja saanut syytteen eläinsuojelurikoksesta.
Eihän sitä vettä ollut mukana. Taivaalla ei yhtään pilvenhattaraakaan haittaamassa auringon suoraa porotusta joka nosti lämpötilan yli kahteenkymmeneen asteeseen. Ja jalkapallokentällä ei ole mitään muuta varjoa kuin toisten ihmisten varjot. Kun siinä on puolitoistatuntia urheillut nesteettä alkaa olla vitsit vähissä. Kolme kilometriä kävelyä kotiin ja suoraan suihkuun, jään sittenkin eloon.


On tullut löydettyä taas mainiota musiikkia <3 a-ha oli yllätykseksi norjalainen bändi. Take On Me on aivan ihana kappale, ihanalla musiikkivideolla ja herttaisella laulajalla <3

Alphavillen Forever Young taas nostaa tunteet pintaan. Itkettää liikutuksesta. Tämä on jälleen yksi niistä ''olen kuullut jossain.''


Kuunnelkaa ne kerran. Tämä on käsky.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti