perjantai 31. toukokuuta 2019

Keisuke WIP

Käytin Keisukea Yukiconin sunnuntaina ja hetken ajan Frostin perjantaina. Asu on hyvin casuaali. Vaatteita mistä valita oli paljon, mutta en silti pähkäillyt kauaa vaan päätin tehdä Legend-leffoissa nähdyn keltaisen hupparin. Valitsin sen siksi että se on jokseenkin tunnistettava, tarjosi edes hieman haastetta ja siksi että halusin sen osaksi omaakin vaatekaappiani.

Tämä 4 stagen muotiluomus olis kyllä ollu niin kamala että jo melkein hieno vaihtoehto
Tein hupparin jo hyvissä ajoin ennen talviconeja marraskuussa, ja käytinkin kylmimpinä kuukausina sitä ahkerasti sen lämpimyyden ja mukavuuden vuoksi. Keltainen college on tilattu kankaitacomista.

Väljän mallisessa perusmuodossa ei ole muuta erikoista kun tuplaolkasaumat edessä ja päällä
 Tämä oli ensimmäinen kerta kun tein hupun, eikä minulla ollut siihen kaavaa. Seiskaluokallakin kun tehtiin huppareita, ja sai valita tekeekö hupun vai kauluksen valitsin kauluksen. Enkä muuten helppouden vuoksi, vaan siksi että kaikki muut tekivät hupun ja halusin olla erilainen... Onneksi en ole enää 13.

Näinkö niitä huppuja tehdään vai miten häh
 Huppu on edestä kaulusmainen. Tein siitä kaksinkertaisen, ja koska kangas on paksua on huppu erittäin paksu. Tein eteen koristeläiskän mustasta collegesta. Nyöri kulkee sirkkojen läpi, joita kiinnitin myös ensimmäistä kertaa. En vielä omistanut vasaraa ja käytin niiden paikalleen hakkaamiseen metallista scho-ka-cola -rasiaa. Ei toiminut ihan täydellisesti, joten sujautin saumakohtaan varmuuden vuoksi vähän kangasliimaa, etteivät sirkat irtoilisi.


Lopuksi kiinnitin hupun ja lisäsin resorit hihoihin ja helmaan.

Frostin perjantaina housuina minulla olivat tavalliset mustat pillifarkut, mutta Yukiconiin halusin jotain sopivampaa, joten luonnollisesti päätin tehdä nahkahousut. Oikeasti Keisuke ei hupparinsa kanssa käytä sellaisia, mutta sain tämän riemukkaan idean 2 stagesta, jossa sellaiset jalasta löytyvät. Lisäsyynä juuri tähän valintaan on se, että voin käyttää housuja myös tulevaan Majima-cossiini.

ahh
Siinä vaiheessa kun ompelin housuja tein myös kohtuullisella kiirellä Ryuu-cossia, enkä ole siksi jaksanut ottaa housuista erikseen kuvia. Eipä niissä sinällään mitään ihmeellistä olekaan, tavalliset housut vaan mutta joustavasta tekonahasta, ehkä jopa liian joustavasta, mutta eivätpä ainakaan kiristä.

Kengät ostin alennusmyynnistä cittarista periaatteella "kyllä Keisuke voisi näitä käyttää"
Koska minun oli tarkoitus olla Takumiani pidempi, lisäsin kenkien sisään kantapään alle pari kerrosta sentinpaksuista softispalaa. Ne joustivat hauskasti kävellessä.

Peruukki on taas coscraftista, malli Saiyan värissä pale yellow blonde. Päädyin tuttuun ja turvalliseen värisävyyn, mutta Keisuken kuontalon väri vaihtelee blondin, keltaisen ja ruskean välillä sen mukaan, mitä stagea käyttää referenssinä. Omani väri muistuttaa ehkä eniten 5 stagea. Kampaustyylissä pyrin legendien ulkomuotoon, mutta ei tämä karvalapsi kyllä täydellinen ole. Seuraavaa kertaa varten voisi vielä tuunata.
Saatuani peruukin muokattua oli pakko tehdä vähän meikkitestiä. Kulmakarvat ovat avainasemassa.
Muutin silmänrajauksia suoremmiksi Yukiin mennessä
Valmis kokonaisuus Yukiconissa

Asua oli mukavaa tehdä ja pitää päällä, mikä etenkin Yukiconin väsymyksessä oli siunaus. Keisukea oli mukavaa cossata tietysti myös siksi, että tämä on hahmona minulle niin rakas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti