keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Sellainen perinteinen: mitäs tänä vuonna

Alkuvuoden olin vielä yläasteelainen. Helmikuussa oli yhteishaku, jossa hain Kuopion Lyseoon. Toukokuussa oli erittäin antoisa Saksan luokkaretki. Oli tanssit. Pääsin peruskoulusta kelvolla keskiarvolla.

Kesällä kävin jälleen Norjassa. Tein Animeconiin kolmannen cossini ihan kokonaan itse. Ennen Animeconia sivistäydyin katsomalla Shingeki no Kyojinin ja Mirai Nikin. Tämän jälkeen katsoin myös Free!:n. Minulle hommmattiin oma läppäri, koska opinahjoni ja sähköiset ylioppilaskirjoitukset sitä vaativat.

Elokuussa aloitin uudessa lukiossani. Sain monta uutta hyvänpäivän tuttua. Tunsin itsenäistyväni hieman. Kotitehtävien teko jäi välillä hieman vähille, josta syytän Fairy Tailin koukuttavuutta. Sain elämäni ensimmäisen seiskan Venäjän kokeesta. Syyskuussa kävin Traconissa kierrättämässä vanhaa cossia. Täytin 16.

Odottelin talvea tulevaksi. Se suvaitsi saapua vasta joulukuussa. Lucian päivänä oli Chibicon, johon väsäsin cossia oikeastaan syys- tai lokakuusta alkaen. Halusin sen kaulaliinan jo ennen kun päätin Natsua cossata. Ja nyt tässä vuoden loppumetreillä se Haikyuu! tuli kuvaan.


Tein tänä vuonna enemmän käsitöitä kuin viime vuosina. Olinpa niihin jopa tyytyväinenkin. Tämä vuosi oli kolmine coneineen selkeästi japani/anime/otaku painotteisin pitkään aikaan. Viime vuonna keskityin enemmän toiseen kiinnostuksenkohteeseeni, menneiden vuosikymmenien musiikkiin.

Blogissa tänä vuonna oli selkeästi vähiten päivityksiä. Laatu korvaa kuitenkin määrän, koin myötähäpeää lukiessani niitä parin vuoden takaisia.


Taidan nimittää tämän vuoden uudeksi ''elämäni vuodeksi'' vuoden 2012 tilalle. Sen verran positiivinen mieli tästä jäi, ykkösjuttu on kyllä opiskelijaelämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti