maanantai 24. kesäkuuta 2013

Laiminlyöjä


 File:HomuraSoulGemTransformed.png

Suunnitelmia?

On niitä suunnitelmia ollut. Lähinnä sitä, miten sen cossin voi aloittaa ajoissa ja miten pitää nauttia ja miten pitää liikuskella Petosella.
Pahimmin kuitenkin sattuu se, miten vähän olen ollut ihmisiin yhteydessä. Laiminlyön jok' ikistä ihmissuhdettani. Haluaisin pyytää anteeksi, mutta se olisi tekopyhää. Itsehän olen tekemisistäni vastuussa. Pitäisi olla aktiivinen. Pitäisi.

Eilen oli harvinainen päivä. Sain jotain aikaan cosplayn suhteen. Jostain on aloitettava, ja tapoihini näköjään kuuluu aloittaa siitä osasta joka on se merkityksettömin. Aloitin tuosta käsiväkkyrästä. (niin mistä)
Paperille luonnos, maalia siihen ja sitten kuumaliimaa. Siitä tuli se lopullinen versio. Näytti pysyvän ihoteipillä hyvin kiinni, mutta olen varma että ensimmäisen tilaisuuden tullen se hyppää turmioonsa.
Aloitin oikeastaan kokeiluversiolla, joka oli vaan kuumaliimaa ja jotain sinne päin. On tämä vähän parempi.
     Tämän lisäksi pihistin siskolta hiuspannan ja pujotin sen kankaanpalan sisään, onneksi löytyi juuri oikean väristä.
     Ne itse vaatteet sitten ovat vielä aloittamatta, joskin suurta hilpeyttä herättivät äitini ompelemat huousut vuodelta 95. Ovat juuri oikean väriset ja nykyään liian pienet. Kyllä niistä kaventamalla pitäisi saada kelvot. Mutta ovat ne huvittavat.

Huomenna olisi tarkoitus mennä kenkiä katsomaan ja peruukkia etsimään töiden jälkeen. Sitten voisi vielä hommata jostain halvat sukkahousut ja ommella niihin salmiakkikuvioita. Kuulostaa yötöiltä.


Juhannus oli ja meni. Vietin nekin päivät boolia litkimässä.

Booli <3

Jonkinverran Spritea
Jonkinverran Juissia
Sitruunaviipaleita
Limettiviipaleita
Kirsikoita
Kiivejä
Mansikoita

Ruokaisaa ja ainakin kuulostaa terveelliselta <3

__________________________________________________________________________________


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti