lauantai 29. kesäkuuta 2013

Jokerit, kuka antoi luvan lähteä



KalPafanin katkeruus

Tiedän kyllä olevani jonkinasteinen muutospelkoinen. Kun tästä KHL-jupakasta ensiksi kuulin pidin sitä vitsinä. Ikävä kyllä se ei ollut.

EI näin edes voi käydä

Ei se SM-liiga ole enää entisensä.

Miten tähän voi muuten reagoidakaan?

Oikea
Väärä
Sain sätkyn jo siitäkin, kun KalPa vaihtoi logonsa tästä, mikä oli ollut niin turvallinen ja tuttu tähän uuteen, pelottavaan ja kylmään. Myös kun Lukko, Blues ja HIFK ovat menneet omiaan muuttelemaan se on aina ollut pieni loppu.




Kertakaikkiaan. Se on ollut niin selvä juttu. SM-liigassa on neljätoista joukkuetta. Siellä on huonosti menestyvinä KalPa ja Ässät jotka kilpailevat keskenään viimeisestä sijasta. Menestyviä ovat Kärpät ja Jokerit. KalPa voittaa aina Ilveksen ja karsii Jukureita vastaan, jotka kuitenkin voittaa.

Toinen suosikkijoukkue liigasta oli Jokerit, koska vanhemmat olivat nuorina sen fanaattisia faneja. Meillä on Jokerit-pyyhettä, mukia ja pinssiä ja myös 15 osaketta. Isä oli mukana Jokerien hallituksessa ja olipelastamassa sitä ajautumasta vararikkoon.

Helskatin ruplaäijät. Helskatin rahanhimoinen Harkimo. Hiivattiin ne, joiden mielestä tämä tekee hyvää.

Katkerat vihansekaiset kyyneleet nielen. Jääkiekko muodostaa lohkon elämästäni, eikä mikään tule olemaan samoin. Suurella todennäköisyydellä jokin mestis- joukkue täyttää paikan.

Silloin kun KalPa ja Jukurit taistelivat liigapaikasta, oli sellainen hieno spekulaatio, että jos Jukurit nousee liigaan tulee Jokerit-Jukurit Otteluita.

Se mahdollisuuskin on nyt mennyttä. Iäksi.
R.I.P Jokerit




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti