keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Cossisuunnitelmia ja muuta lätinää

Olen nyt virallisesti leikkinyt aikuista hieman yli viikon ajan. 18 vuotta tuli täyteen psykologian yo-koetta tehdessä. Mokoman kokeen takia omaa ikääntymistä ei kerennyt paljon pohtia, ja olen vielä vähän hämmentynyt siitä että raja on nyt ohitettu. Ei tietenkään tunnu yhtään sen kummemmalta kuin alaikäisenä, mutta nyt on vaan enemmän oikeuksia. Saan piakkoin vihdoin nettipankkitunnukset ja pankkikortin, tämän vuoden puolella varmaan vielä ajokortin, ja pääsen luovuttamaan verta (palan halusta saada tietää veriryhmäni). Muut aikuisoikeudet ovatkin aika toissijaisia omalla kohdallani, juominen ja sellainen kun ei kiinnosta.

Tässä uskomattoman fabulous Viktor.

Syksyn animet ovat alkaneet. Uusi kausi Haikyuuta on kiva juttu, mutta viime päivät ajatukseni on täyttänyt ihan toisenlainen urheilu. Yuri!!! on Ice kertoo miesten taitoluistelusta. Se on aivan liian kauniisti animoitu ja juoni hahmoineen vaikuttaa hyvin lupaavalta. Fandom käy kuumana, josta kertoo se, että vaikka sarjasta on tullut vasta yksi jakso (eikä se pohjaudu mangaan tai muuhunkaan), on fanficcejä julkaistu jo lähes sata.

https://pbs.twimg.com/media/Coy5J-gVUAAzwQO.jpg
Siis oikeesti nämä ihonnäyttöaukot mahojen ja reiden kohdalla. Tyylikkyyttä.
Sitten katsaus cossisuunnitelmiin. Tuoreimpana tulokkaana cossilistalla ovat Haruhiko ja Akihiko Beppu (eix oo hieno sukunimi) vastikään päättyneestä Binan koukou chikyu boei-bu LOVE! LOVE!:sta. Kyseessä ovat siis taikapoikapahiskaksoset, joilla on mahtavat persoonallisuudet ja jännittävä vaatemaku. Odotamme siskon kanssa innolla sitä, että pääsemme väkertämään näihin kaikenlaista pientä kivaa. Peruukit tilasimme jo ja ostettiin samanlaiset nilkkurit, joiden päälle tehdään bootcoverit. Minä tulen olemaan Haruhiko, jolla on aurinkoteema ja sisko menee sitten kuuteemaisella Akihikolla. Ihan lukkoon ei ole vielä lyöty conia, missä näitä käytetään.



Penkkareihin ja samalla viikolla olevaan Yukiconiin mennessä pitäisi sitten saada valmiiksi Hunter x Hunterin Hisoka ensimmäisessä asussaan. Tätä varten peruukki ja violetit lisäkkeet on myös tilattu, mutta ne vaativat rutkasti muokkaamista ennen kuin peruukki on käyttökuntoinen. Kenkiä varten minulla on tavalliset ballerinat, joita käytän pohjina. Ostin jo tämän vuoden alussa kaksi meikkikynää, joilla piirrän kasvoihin tähden ja kyyneleen. Kulmakarvat ovat Hisokalla niin villit, että omat luonnolliset kulmani on peitettävä, mihin tarkoitukseen sainkin viiksivahaa lahjaksi siskolta. Muuta en oikeastaan olekaan tämän eteen vielä tehnyt. Suurin huolenaihe on peruukki ja nuo vaaleanpunaiset jutut.
Animeconiin kesällä ajattelin sitten tehdä tämän toisen, paljon tyylikkäämmän version. Siinä voi kätevästi käyttää samoja osia ja minulla on juuri sopivat korkkaritkin, joten siihen ei tarvitse hirveästi vaivaa nähdä. Samassa conissa siskolla on suunnitelmissa olla Chrollo samasta sarjasta.



Traconiin on myös tekeillä paricossi, San ja Ashitaka Mononoke hime- elokuvasta. Minä cossaan Sania, joka on vasta toinen tyttöcossini. Eniten tässä kiehtoo se, että pääsee tekemään kaikesta mahdollisimman uskottavan rustiikkisen ja luonnonmukaisen näköistä. Pieni pulma tulee korvakoruista. Minulla ei ole korvareikiä enkä liioin aio sellaisia hankkia. Sainkin lahjaksi klipsikorvakorupohjia, mutta haaste on saada tehtyä niihin riittävän keveät korvikset, jotka myös näyttävät hyvältä. Haluan tehdä tämän asun joka osan kunnolla siitäkin syystä, että hahmo on niin cossattu. "Ihan ok" toteutus ei riitä säväyttämään.


Sittenpä vielä se kaikista randomein cossi eli Saint Seiyan Shun Andromeda. Randomein ehkä siksi, että olen katsonut Saint Seiyasta vasta yhden kokonaisen jakson, joka oli jakso 19. Tämä ajatus lähti taas puolivitsillä mutta nyt se on suunnitelma, sillä tähän on jo peruukki, jonka sisko hankki minulle lahjaksi. Muuten tämä on hyvin yksinkertainen asu, trikoopaita ja nolot henkselihousut. Tämäkin toteutuu tietenkin paricossina, sillä isosisko on Shunin isoveli Ikki. Näille ei ole varmaa conia päätetty, mutta kesällä olisi tarkoitus käyttää. Joskus hamassa tulevaisuudessa voitaisiin myös ehkä tehdä näistä mussukoista ihan kunnon clothi-versiot kaikessa komeudessaan. Ah, on se tulevaisuus kirkas kun on läjäpäin suunnitelmia.

(Se tunne kun tappelet tunnin bloggerin kanssa että saat tekstin ees julkaistua ja sittenkin asettelut on ihan persiilleen mutta et vaan jaksa enää välittää)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti